Ajándék

Ajándékötletek a család valamennyi tagjának, a barátoknak . Jeles alkalmakra és csak úgy. Saját készítésű, több-kevesebb kézügyességet és pénzt igénylő ajándékok. Ajándékozási szokások, az ajándékozás illemtana.

Ajándékozás

Friss topikok

  • deque: Ügyes! (2012.07.04. 16:15) Csillag gyöngyből
  • online fogadas: Nagyon tetszik az oldal <a href="http://raiul-bestial.info">filme porno</a> igaz meg ... (2011.11.19. 18:29) Megint a vándordíj...
  • ablakos: Részben saját készítésű ajándéknak minősül, ha készítesz egy remek fotót és azt feltöltve megrende... (2011.09.15. 11:03) Karácsonyi jókívánság
  • Cseszka12: Szia! Olvastam a bejegyzésed és megszeretném kérdezni találtál-e már olyan anyagot, ami vízálló?... (2011.07.14. 14:35) Papírforgó
  • KissVeronika021: Gratula! (2011.02.18. 14:53) Büszke vagyok!

Névnap, születésnap

2008.10.07. 10:00 | Pepeanya | Szólj hozzá!

Címkék: születésnap névnap

A névnap szélesebb körű,  a születésnap inkább családi ünnep.

Névnapra - ha távolabbi a kapcsolat - a legjobb megoldás hölgyek részére a virág, uraknak egy üveg ital. Ilyenkor előny, ha tudjuk, milyen virágot szeret a hölgy és milyen italt az úr. Ha tudjuk, hogy az illető antialkoholista, akkor ne italt vigyünk, találjunk ki valami mást!

Közeli rokonok, házastársak bármit ajándékozhatnak egymásnak.

A névnapot szokás munkahelyen is ünnepelni, ilyenkor többen fognak össze és vesznek egy, közös ajándékot. 

Nagyon figyeljünk oda, hogy az ajándékunk ne legyen sértő! Pl. ne ajándékozzunk túlsúlyosnak fitnessbérletet. (Persze, ha közeli a kapcsolat és tudjuk, hogy az ajándékozottnak szándéka a jövőben a rendszeres sport, akkor lehet.) 

Családi ünnepeken, felnőtt részére is készülhet torta, de - különösen hölgyek esetén - ne díszítsük számgyertyával, nem biztos, hogy örül neki, ha a korára emlékeztetjük!

Gyermek születésnapja esetén a torta kötelező!:-)   

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekom.blog.hu/api/trackback/id/tr55699387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása