Ajándék

Ajándékötletek a család valamennyi tagjának, a barátoknak . Jeles alkalmakra és csak úgy. Saját készítésű, több-kevesebb kézügyességet és pénzt igénylő ajándékok. Ajándékozási szokások, az ajándékozás illemtana.

Ajándékozás

Friss topikok

  • deque: Ügyes! (2012.07.04. 16:15) Csillag gyöngyből
  • online fogadas: Nagyon tetszik az oldal <a href="http://raiul-bestial.info">filme porno</a> igaz meg ... (2011.11.19. 18:29) Megint a vándordíj...
  • ablakos: Részben saját készítésű ajándéknak minősül, ha készítesz egy remek fotót és azt feltöltve megrende... (2011.09.15. 11:03) Karácsonyi jókívánság
  • Cseszka12: Szia! Olvastam a bejegyzésed és megszeretném kérdezni találtál-e már olyan anyagot, ami vízálló?... (2011.07.14. 14:35) Papírforgó
  • KissVeronika021: Gratula! (2011.02.18. 14:53) Büszke vagyok!

Csillag gyöngyből

2008.11.25. 14:32 | Pepeanya | 1 komment

Címkék: csillag

Nos, ezt viszont teljesen magamtól fűztem. Illetve, láttam készen egy kreatív boltban, és megpróbáltam elkészíteni. Sikerült, és tényleg nem bonyolult.

A csillaghoz 2 mm-es kásagyöngyöt és szalmagyöngyöt használtam.

A gyöngyfűzés menete (megpróbálok nagyon részletes lenni): egy 0,3 mm-es gyöngyfűző drótra - amelyből egy csillaghoz kb. 30 cm-nyi kell - felfűztem hat szem kásagyöngyöt. A gyöngyöket egészen a drót egyik végéhez toltam. A két drótot kereszteztem, majd a hosszabbik részre ráfűztem egy szalmagyöngyöt és egy kásagyöngyöt.

 

 

 

 

 

 

A drótot - kihagyva a kásagyöngyöt - visszafűztem a szalmagyöngybe, majd a második gyöngybe.

 

 

 

 

 

 

Így haladtam végig mind a hat gyöngyön. A hatodik visszafűzésnél - mivel a drót már nem fért el harmadjára is a szalmagyöngyben - a szalmagyöngy mellett felvezettem a drótot és belefűztem a tetején lévő kásagyöngybe.

 

 

 

 

 

 

 

Ráfűztem egy szalma, egy kása és még egy szalmagyöngyöt, majd átfűztem a következő - szalmagyöngy tetején lévő - kásagyöngybe.

 

 

 

 

 

 

Ezt is végigcsináltam mind a hat gyöngyön. Mikor végeztem, elvágtam a maradék drótot, és körbetekertem a közelében lévő másik drót körül. Így tettem a legelején szabadon maradt drótvéggel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekom.blog.hu/api/trackback/id/tr56787826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása