Ajándék

Ajándékötletek a család valamennyi tagjának, a barátoknak . Jeles alkalmakra és csak úgy. Saját készítésű, több-kevesebb kézügyességet és pénzt igénylő ajándékok. Ajándékozási szokások, az ajándékozás illemtana.

Ajándékozás

Friss topikok

  • deque: Ügyes! (2012.07.04. 16:15) Csillag gyöngyből
  • online fogadas: Nagyon tetszik az oldal <a href="http://raiul-bestial.info">filme porno</a> igaz meg ... (2011.11.19. 18:29) Megint a vándordíj...
  • ablakos: Részben saját készítésű ajándéknak minősül, ha készítesz egy remek fotót és azt feltöltve megrende... (2011.09.15. 11:03) Karácsonyi jókívánság
  • Cseszka12: Szia! Olvastam a bejegyzésed és megszeretném kérdezni találtál-e már olyan anyagot, ami vízálló?... (2011.07.14. 14:35) Papírforgó
  • KissVeronika021: Gratula! (2011.02.18. 14:53) Büszke vagyok!

Társasjáték

2007.12.13. 23:08 | Pepeanya | Szólj hozzá!

Címkék: festék parafadugó társasjáték funérlap formanyomó csomagolópapír hobbyragasztó csomagolószalag

Hát, ez olyan friss alkotás, hogy még a ragasztó se száradt meg rajta...:-) Szintén Praktika magazinból megvalósított ötlet, karácsonyi Ki nevet a végén? társasjáték.

Kellett hozzá egy 40X40-es funérlap, amire rá kellett rajzolni ezt a csillagformát. Kétféle színnel kifestjük a csillagot, illetve a csillag körüli részt - a magazinban világos-,illetve sötétkék volt. A "lépéseket" formanyomóval nyomtam ki csomagolópapírból. Ilyen formanyomót már nagyobb papírboltokban is lehet kapni, én 320 forintért vettem. Nagyon egyszerű vele dolgozni. A kinyomkodott formákat hobbyragasztóval ragasztottam a helyükre.

A magazinban a bábukat parafadugókból csinálták, kidíszítették angyalnak, ördögnek stb. Megmondom őszintén, ehhez már nem volt türelmem, úgyhogy inkább beszereztem apró kis figurákat - oda is tettem őket a táblára, hogy lássátok. Mindegy mi, csak köze legyen a karácsonyhoz.

Ja, és a fatáblát még körberagasztottam széles csomagolószalaggal. Régen lehetett ezüst és arany celluxot is kapni, azzal egyszerűbb lett volna, de nem kaptam. 

Szerintem nagyon helyes lett, társasjátékozni nagyon szerető barátaink ajándéka lesz karácsonyra. Remélem nem olvassák már addig a blogot...:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekom.blog.hu/api/trackback/id/tr52263324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása